Sparta Waasmunster - KFC Vrasene

39' Vereecken Killian
    44' Cheikh Samir
    85' Verbeke David

KFC Vrasene heeft ook dit weekend geen punten kunnen pakken. Op het veld van Sparta Waasmunster ging het met 0-2 onderuit. Hoewel Vrasene het initiatief nam, haalde de thuisploeg het onderste uit de kan.

Vrasene ging het beste van start, en kwam al na 2’ dreigen. De kopbal van Vereecken belandde in de handen van doelman Vermeulen. In de 7’ haalde Van De Velde uit, maar opnieuw bracht Vermeulen redding. Van De Velde mocht het in de 19’ nogmaals proberen, maar nadat hij alleen op doel mocht afgaan kreeg hij de bal niet voorbij de plaatselijke doelman. De thuisploeg had nog amper iets klaargespeeld, maar klom in de 36’ toch op voorsprong. Een voorzet van Van Bossche werd door Van Dyck in doel gelegd (1-0). Vrasene reageerde onmiddellijk via Van De Velde, maar die trapte de voorzet van Verbeke op Vermeulen. Kort voor de rust kon Tachelet uithalen na een hoekschop, maar opnieuw redde Vermeulen de meubelen.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder, maar het kreeg de bal maar niet in doel. In de 50’ legde Verbeke een voorzet klaar voor doel, maar Van De Velde kon er niet goed bij. Even later vond Van De Velde wel de netten, maar werd hij onterecht afgevlagd voor buitenspel nadat de lijnrechter een verdediger aan de achterlijn over het hoofd zag. In de 61’ haalde De Breucker uit op doel, maar zijn afgeweken schot ging net over. Langs de overkant had Van Buynder een uitstekende redding in huis op een halve omhaal van Vermeulen. Vrasene zette alles op alles, maar kreeg het deksel op de neus in de 88’. Na een tegenaanval trapte Vermeulen de 2-0 eindstand tegen de touwen op aangeven van Lambrecht (2-0).
    Volgend weekend komt HRS Haasdonk op bezoek. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk