KFC Vrasene - Eendracht Buggenhout

82' Leemans Pieter
    images/com_joomleague/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    88' Saerens Gert

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen E. Buggenhout. Hoewel Vrasene op voorsprong kwam, gingen de bezoekers in de slotminuut toch op een diefje met de drie punten lopen.

De eerste kans voor Vrasene kwam er na 4’, maar Van De Velde werkte de bal net naast doel. De volgende kans, iets voor het halfuur, was wel raak. Vereecken kopte een voorzet van De Smit tot bij Cheikh, die de 1-0 tegen de touwen kon trappen. Zonder een echte kans bijeen te voetballen lukte Buggenhout in de 35’ toch de gelijkmaker. Een vrije trap van Van Der Mynsbrugge passeerde alles en iedereen, en ging aan de verste paal in doel (1-1). Vrasene reageerde onmiddellijk via Van De Velde, maar doelman De Batselier ranselde zijn poging uit doel.

In de tweede helft ging Vrasene verder op zoek naar een doelpunt, maar dat viel er niet. In de 56’ trapte De Smit een voorzet van Van De Velde naast doel. Langs de overkant kreeg Poppe in de 65’ een uitgelezen kans om Buggenhout op voorsprong te trappen, maar nadat hij alleen voor doel verscheen trapte hij de bal over doel. In de 67’ kon Praet een vrije trap van Cheikh met de voet verlengen, maar Batselier kon de bal over doel duwen. In de 78’ mocht ook Tachelet zijn kans wagen, maar hij trapte een doorgekopte bal over doel. 5’ later was ook Cheikh dicht bij een doelpunt, maar zijn poging strandde op de lat. Langs de overkant waagde Peytier zijn kans, maar de bal ging naast de verste paal. Kort voor affluiten moest Buggenhout met 10 verder na een tweede gele kaart voor Saerens. Ondanks de numerieke minderheid wisten de bezoekers toch de 3 punten nog mee te nemen, nadat Van Ransbeeck S. een hoekschop in de toegevoegde tijd aan de verste paal in doel kon trappen (2-1).
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene op zaterdagavond op het veld van Sp. Waasmunster. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk