JV Kruibeke - KFC Vrasene

64' Geldof Glenn
    70' Rensing Troy
    33' Tew Mouhamadou

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw drie punten kunnen pakken. Het won met 1-2 op het veld van JV Kruibeke. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar in de tweede helft maakte Vrasene op korte tijd het verschil.

De thuisploeg ging het best van start, en kreeg al snel twee uitgelezen kansen om de score te openen. In de 2’ belandde een hoekschop van Geldof in de voeten van De Bondt, maar doelman Van Buynder bracht redding op het schot. Een minuut later mocht Moorthamer vrij uithalen op doel, maar hij trof de paal. Langs de overkant bezorgde De Smit de bal tot bij Keymolen, maar die verlengde de bal naast doel. In de 24’ moest doelman Geldof zich reppen om een afgeweken kopbal van Tew uit doel te houden. De laatste kans in de eerste helft was voor Kruibeke, maar Rensing kreeg de voorzet van Vermeulen niet voorbij Van Buynder.

In de 56’ lukte Vrasene dan toch het openingsdoelpunt. Na een snelle tegenaanval mocht Meul alleen op doel afgaan, waarna die de 0-1 in doel kon leggen. In de 62’ haalde Moorthamer uit naar de verste paal, maar Van Buynder bracht redding met de vingertoppen. Op de daaropvolgende tegenaanval werd Cheikh alleen op doel gestuurd door De Smit, waarna die de 0-2 op het scorebord kon zetten. In de 84’ was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt, maar nadat Tachelet op doel mocht afgaan werd zijn schot door Geldof over doel gewerkt. Het was Kruibeke dat de aansluitingstreffer nog lukte. Na handspel ging de bal op de stip, waarna Vermeulen de 1-2 binnentrapte. De thuisploeg zette nog alles op alles. Van Havere kon zich in de 90’ voorbij De Breucker wringen, maar Van Buynder zat goed in de voeten. De gelijkmaker viel niet meer, waardoor Vrasene de drie punten mee naar huis neemt.
    Volgend weekend komt E. Buggenhout op bezoek. Supporters op post!

Zaterdag 18 augustus 2018 om 19:30
    Vriendschappelijk