KFC Vrasene - KFCH Sinaai

Wedstrijddatum: zaterdag, 28 oktober 2017

KFC Vrasene heeft voor de tweede week op rij geen punten kunnen pakken. Dit weekend verloor het met 0-2 van KFCH Sinaai. Vrasene moest echter kort voor de rust met 10 verder.

De eerste grote kans was voor Vrasene en kwam er na een kwartier. Een hoekschop van Cheikh belandde op het hoofd van Tachelet, maar Brys bracht redding. Langs de overkant haalde Demeuricy op het halfuur uit op doel, maar Van Buynder kon de bal vanonder de lat duwen. In de 42’ moest Vrasene met 10 verder na een rode kaart voor Van De Velde wegens natrappen. Sinaai lukte nog voor de rust de openingstreffer nadat een schot van Jacobs van aan de zijlijn in doel belandde (0-1).

Ondanks de numerieke meerderheid konden de bezoekers dit in de tweede helft niet omzetten in speloverwicht. In de 59’ bleef van hoekschop van Vrasene in het pak hangen, maar Van Isterdael trapte hem van dichtbij naast doel. Even later haalde Cheikh uit op doel, maar zijn afgeweken schot werd uit de hoek geranseld door Brys. Sinaai loerde op de tegenaanval, de alleen doorgebroken De Ryck kon in de 79’ niet profiteren. Een minuut later was het dan toch raak, na een tegenaanval verscheen Torfs alleen voor doel, en die zette de 0-2 eindstand op het scorebord.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van JV Kruibeke. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk