KFC Moerbeke - KFC Vrasene

images/com_joomleague/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    45' Van Buynder Preben
    68' De Smit Nick

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KFC Moerbeke. Vrasene leek in eerste instantie weinig tegenstand te krijgen, maar nadat het tot 9 man herleid werd, kon Moerbeke het tij keren.

Vrasene nam vanaf de start de bovenhand, maar voor een eerste echte kans was het wachten tot de 26’. Na een snelle aanval bezorgde De Smit de bal tot bij Cheikh, maar die besloot te zwak. 3’ later haalde Van De Velde uit op doel, maar doelman Vandenbranden kon de bal met de vingertoppen tegen de paal duwen. Op het halfuur ging ook Cheikh zijn kans, maar zijn poging ging voorlangs. 4’ later was het dan toch raak. Na een hoekschop van Cheikh kon Vereecken de verdiende 0-1 binnenkoppen. Vrasene kreeg hierna nog enkele uitgelezen kansen maar verzuimde de score verder uit te diepen. Kopballen van Coekaerts en Van De Velde belandden beiden op Vandenbranden. Uit het niets lukte Moerbeke dan toch de gelijkmaker in de 41’, nadat Macharis een voorzet kon binnenkoppen (1-1). Net voor de rust werd Vrasene tot 10 herleid. Doelman Van Bunder raakte de bal met de hand buiten de baklijn, en kreeg prompt de rode kaart onder de neus geduwd.

Al vroeg in de tweede helft zag De Smit een voorzet net voorlangs belanden. Langs de overkant was Somers in de 57’ dicht bij een doelpunt, maar Coekaerts bracht redding op de lijn. In de 62’ verscheen Somers opnieuw voor doel, deze keer lukte hij wel de 2-1. 6’ later kwam Vrasene met 9 te staan na twee gele kaarten voor De Smit na commentaar. De thuisploeg maakte gebruik van zijn numerieke meerderheid om in de 83’ de 3-1 te scoren via A. Van Nieuwenhuyze na een tegenaanval. Vrasene zette in het slot toch nog alles op alles, wat ei zo na nog een punt opbracht. In de 86’ werd een kopbal van Vereecken op de lijn gered, en ook de rebound werd door niemand in doel gewerkt. Een minuut later was het wel raak. Van De Velde nam de bal op de slof en trapte hem knap overhoeks binnen (3-2). Net voor affluiten mocht ook Verbeke nog vrij uithalen op doel, maar in extremis trapte hij de bal over.
    Volgend weekend komt KFCH Sinaai op bezoek. Supporters op post!

Zaterdag 24 februari 2018 om 19:30

KFC Moerbeke