KFC Heikant Zele - KFC Vrasene

55' Coekaerts Matthias
    images/com_joomleague/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    90' Van De Vijver Steven

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 0-0 brilscore op het veld van KFC Heikant Zele. De thuisploeg was nog niet zeker van behoud, en speelde daarom op zeker.

Het werd een typische eindeseizoenswedstrijd voor Vrasene waarin in de eerste helft amper kansen bijeen gevoetbald werden. Het enige gevaar kwam er in de 21’ van de thuisploeg, maar nadat Van Dooren zich kon vrijspelen trapte hij de bal op Bettens.

In de tweede helft viel er iets meer te beleven. In de 49’ was Van De Vyver dicht bij een doelpunt maar hij devieerde de bal op de lat. Langs de overkant stond Vertongen in de 68’ op de juiste plaats om een kopbal op de lijn te keren. In de 72’ moest ook Van De Vyver zich reppen om een kopbal na een vrije trap op de lijn te redden. Een minuut later kon Van Dooren uithalen, maar zijn poging strandde op de lat. Heikant kreeg de betere kansen, maar verzuimde in de afwerking. In de 78’ mocht Janssens vrij op doel koppen, maar Bettens had een uitstekende redding in huis. 10’ later ging Bettens goed plat op een lag schot van Van Eetvelde. De rebound was voor Neyt, maar die kopte de bal van dichtbij over doel. Net voor het einde moest Vrasene nog met 10 verder na een tweede gele kaart voor Van De Vyver.
    Volgend weekend speelt Vrasene zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen KVK Robur. Daarna volgt de eindronde. Supporters op post!

Woensdag 14 augustus 2019 om 19:30
    Vriendschappelijk