SK Grembergen - KFC Vrasene

73' Quintelier Stijn
    47' Verbeke David
    75' Van Puyvelde Richard

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel op het veld van SK Grembergen. Vrasene kreeg de kansen om de wedstrijd te beslissen, maar mag zich uiteindelijk tevreden stellen met een punt.

Al in de 1’ moest Bettens tussenbeide komen nadat Viette zich kon doorzetten. Langs de overkant moest ook doelman Smekens zich reppen op een schot van Van Puyvelde. Op het kwartier kon D’Hollander vrij op doel koppen na een hoekschop, maar Bettens verhinderde het openingsdoelpunt. In de 23’ had Smekens moeite met een schot van Verbeke, en 5’ later kwam Matthynssens net tekort om een voorzet van Van Puyvelde in doel te schuiven.

Al vroeg in de tweede helft vond Vrasene de weg naar doel. Een vrije trap van Van Puyvelde viel in het pak waarna Verbeke de 0-1 in doel mocht trappen. In de 50’ kreeg diezelfde Verbeke de kans om de score te verdubbelen, maar op aangeven van Praet werkte hij de bal tegen de lat. Enkele minuten later mocht Matthynssens alleen op doel afgaan, maar opnieuw ging de bal er niet in. In de 72’ kreeg Vrasene dan het spreekwoordelijke deksel op de neus. Een doorgekopte inworp werd door Quintelier tegen de touwen getrapt (1-1). In het slot van de wedstrijd waren de beste kansen nog voor de thuisploeg. Een kopbal van Sens werd gered door Bettens, en een schot van Van Houte ging voorlangs.
    Dit kalenderjaar wordt er niet meer gevoetbald, na nieuwjaar komt HO Kalken op bezoek. KFC Vrasene wenst iedereen alvast prettige feestdagen en een sportief 2016 toe. Vooraleerst verwachten we iedereen volgend weekend nog op onze jaarlijkse winterhappening. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk