KFC Vrasene - KFC Heikant Zele

Wedstrijddatum: zaterdag, 03 oktober 2015

31' De Smit Nick (Eigen doelpunt D'Haese Dries)
    79' Keymolen Mathias
    83' Verbeke David
    05' Fierens Raf
    12' Kerremans Kris
    16' Van De Vijver Steven
    18' Keymolen Mathias
    35' Vervaet Pieter
    53' Vereecken Killian
    72' De Smit Nick
    83' Van De Velde Xavier

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe 3-2 overwinning geboekt tegen Heikant Zele. De bezoekers klommen al vlug op een dubbele voorsprong, maar Vrasene vocht terug en hield de 3 punten thuis.

Het eerste wapenfeit kwam er na 2’ maar een afgeweken schot van Keymolen ging naast doel. Langs de overkant ging de bal 2’ later tegen de hand van diezelfde Keymolen waarna Heikant een strafschop kreeg. Fierens zette zich achter de bal en trapte de 0-1 tegen de touwen. In de 12’ was het alweer raak voor de bezoekers. Een vrije trap van Van Eetvelde werd door Fierens in doel verlengd (0-2). Toch herpakte Vrasene zich en ging het op zoek naar de aansluitingstreffer. In de 36’ gooide De Smit de bal strak voor doel waarna D’Haese de 1-2 in eigen doel werkte. De minuut daarop verstuurde De Smit een lange bal tot bij Vervaet, maar die kreeg het leer niet voorbij doelman Kesteleyn. Net voor de rust moest Kesteyeln zich opnieuw reppen, deze keer bracht hij redding op een kopbal van Vereecken.

Ook in de tweede helft nam Vrasene de bovenhand. In de 61’ had De Smit een uitstekend schot in de voeten nadat hij zich had vrijgekapt, maar Kesteleyn zat er opnieuw tussen. De gelijkmaker hing in de lucht en viel uiteindelijk toch in de 79’. Vervaet legde de bal klaar voor Keymolen, die hem op zijn beurt laag onder de bezoekende keeper in doel knalde (2-2). Enkele minuten later kreeg ook Vrasene een strafschop nadat de ingevallen De Gezelle foutief werd neergehaald. Verbeke twijfelde niet en trapte de 3-2 beheerst binnen.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene op zaterdagavond op het veld van leider KSK Lebbeke. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk