FC Juventus Schoonaarde - KFC Vrasene

52' Verbeke David
    61' Joris Michiel
    83' Vereecken Killian

KFC Vrasene heeft dit weekend een punt gepakt op het veld van Juventus Schoonaarde. De wedstrijd leek af te stevenen op een overwinning voor de thuisploeg maar in de slotseconden zette Tachelet de 2-2 op het scorebord.

Vrasene nam in de eerste helft het initiatief maar echte kansen waren er nauwelijks te noteren. In de 11’ trapte Van Den Steen de bal laag door het pak, maar Bettens stond op de juiste plaats. In de 21’ zag Vervaet een vrije trap op de lijn gered worden door Kesteleyn. Zo trokken beide ploegen de rust in met een scoreloos gelijkspel.

In de tweede helft viel er iets meer te beleven. In de 55’ had Bettens een ultieme reflex in huis op een pegel van De Raes. Langs de overkant viel de bal in het pak maar Verbeke werkte de bal van zeer dichtbij in de draai over doel. Vrasene was de betere ploeg maar kreeg in de 60’ het deksel op de neus. Na een snelle inworp kon De Muyter zich doorzetten, maar nadat die werd neergehaald door Joris kreeg Schoonaarde een strafschop. Van Den Steen twijfelde niet en zette zijn ploeg op voorsprong (1-0). Vrasene herpakte zich direct en nog geen 2’ later stond de score alweer gelijk. Een langde voorzet van De Smit werd door Verbeke in één tijd overhoeks in doel getrapt (1-1). Toch was het opnieuw Schoonaarde dat lukte om op voorsprong te komen. In de 72’ belandde een lange inworp tot bij de ingevallen De Kegel, die de 2-1 op zijn beurt tegen de netten trapte. Vrasene zette alles op alles maar in de 89’ leek de wedstrijd gespeeld. Stevens kon alleen op doel afgaan, maar nadat hij doelman Bettens had omspeeld redde Heyrman de bal op de doellijn. Bettens zette de tegenaanval op, Vervaet gooide de bal voor doel en de ingevallen Tachelet werkte de verdiende 2-2 in de slotseconden tegen de touwen.
    Volgend weekend komt Heikant Zele op bezoek. Supporters op post!

Zaterdag 4 mei 2019 om 20:00
    2e ronde eindronde