KFC Vrasene - KVK Robur

55' Coekaerts Matthias
    64' Vekemans Bram
    50' Tachelet Stijn

KFC Vrasene heeft zijn laatste wedstrijd met 3-1 gewonnen van KVK Robur. Door deze overwinning grist Vrasene in extremis nog de derde periodetitel mee.

De wedstrijd werd voorafgegaan met de huldiging van de beloftenploeg die de kampioenstitel behaalden, en het afscheid van spelers Mathias Keymolen, Jonas De Breucker en David Verbeke die de schoenen aan de haak hangen.
    Het was Vrasene dat het initiatief nam en de betere kansen bijeen voetbalde. In de 9’ kon Bigdad zich doorzetten maar zijn poging werd gered door doelman Van Olmen. Een minuut later was het dan toch raak. Op aangeven van Cheikh kon Coekaerts de 1-0 tegen de touwen trappen. In de 28’ waagde Cheikh zelf zijn kans, maar nadat hij zichzelf vrij gespeeld had trapte hij de bal op de verste paal. Op het halfuur kon Bigdad uithalen op doel, maar hij trapte de afgevallen bal net over de dwarsligger. 6’ later was het toch raak voor Bigdad. Nadat hij sneller op de bal was mocht hij alleen op doel afgaan, en legde hij de 2-0 voorbij Van Olmen in doel.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder. In de 55’ zorgde Coekaerts voor de 3-0 op aangegeven van Cheikh. Langs de overkant lukte Vekemans in de 65’ de 3-1 met een schot vanop afstand. 2’ later had Van Olmen een prima redding in huis op de poging van dichtbij van Cheikh, en nogeens een minuut later wipte Cheikh de bal over Van Olmen, maar ook net naast doel. In de 85’ haalde Cheikh uit van aan de zijlijn, maar Van Olmen kon de bal met de vingertoppen uit de winkelhaak duwen.
    Vrasene eindigt zo op een verdiende tweede plaats in het eindklassement, en treedt binnen twee weken aan in de eindronde. Supporters op post!

Zaterdag 21 september 2019 om 19:30

KV Sint-Gillis