Substituted: Steven Vermeulen (Middenvelder)

Went out: Samir Cheikh (Middenvelder)
      Substituted: Tim De Caigny (Middenvelder)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    66' Diego Vermeiren
    21' Geoffrey Schelfhout
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    55' Yannick Van Roeyen
    35' Jarno Rombaut

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken in de derby op Yellow Blue SK Beveren. Het verloor de wedstrijd om de leidersplaats met 2-0.

In een gelijk opgaande eerste helft werden er weinig kansen bijeen gevoetbald, maar toch klom de thuisploeg in de 21’ op voorsprong. Met een laag schot zette Schelfhout de 1-0 in de 21’ op het scorebord. De beste kans voor Vrasene kwam er 3’ later voor De Smit, maar doelman Van Goethem kon zijn kopbal met de vingertoppen over de lat duwen.

In de tweede helft kwam de thuisploeg als betere ploeg uit de kleedkamers, Vrasene kon op zijn beurt weinig kansen bijeen voetballen. In de 53’ haalde Quintelier uit met een laag schot maar de bal ging net naast doel. In de 62’ zag Schelfhout een vrije trap net naast doel belanden. Op het moment dat Vrasene in de 77’ met 10 stond nadat Maes geblesseerd aan de kant zat, lukte Yellow Blue zijn tweede treffer. Na een diepsteekpas verscheen Vermeiren voor doel en legde die de 2-0 eindstand tegen de touwen.
    Volgend weekend komt KV Sint-Gillis op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035814 ] seconds