66DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    56DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Samir Cheikh
    50DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Nick De Smit
    46Went out: KFC Vrasene Pieter Leemans (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Stefan Maes (Verdediger)
    40DoelpuntenKFC Heikant Zele Doelpunten - Raf Fierens
    40Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Toon Praet
    38Gele kaartenKFC Heikant Zele Gele kaarten - Greg Macharis
    24DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    18DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft voor het tweede weekend op rij een ruime overwinning geboekt. Deze keer ging KFC Heikant Zele met 1-5 voor de bijl. Vrasene klom al snel op een dubbele voorsprong en leek deze niet meer uit handen te geven.

Na een verkenningsronde van een kwartier klom Vrasene op voorsprong. Na een snelle tegenaanval van Cheikh werd Keymolen neergeduwd waarna Vrasene een strafschop kreeg. Van De Velde trapte de bal hard in doel en zette zo de openingstreffer op het scorebord. In de 24’ werd de score verdubbeld nadat Macharis een terugspeelbal knullig voorbij zijn eigen doelman in doel trapte (0-2). Vrasene was de betere ploeg en ging op zoek naar een derde treffer. In de 33’ belandde de bal in de kluts, maar zowel Keymolen als De Rop kregen de bal van dichtbij niet in doel. Het was daarentegen de thuisploeg die nog voor de rust de aansluitingstreffer lukte. Een aangeschoten bal was voor ref Calluy genoeg om de bal op de stip te leggen, waarna Fierens de 1-2 lukte.

Al vroeg in de tweede helft kon Vrasene de score verder uitdiepen. In de 49’ gooide Keymolen de bal voor doel waarna De Smit de 1-3 tegen de touwen kon verlengen. In de 54’ kreeg Vrasene een nieuwe strafschop, deze keer na een fout op Van De Velde. Ook Cheikh aarzelde niet om de 1-4 in doel te trappen. In de 65’ werd het zelfs 1-5 nadat Van De Velde een voorzet van De Smit tegen de touwen kon koppen. Tegen de gang van het spelbeeld in werd Vrasene in de 68’ tot 10 herleid na een tweede gele kaart voor Heyrman. Toch was het Vrasene dat nog de beste kansen kreeg. Tot twee maal toe kwam doelman Kesteleyn goed tussen op een poging van Cheikh. In de 82’ zette diezelfde Cheikh de bal laag voor tot aan de verste paal, maar de ingevallen Verschueren trapte de bal tegen de paal.
    Volgend weekend komt TK Meldert op bezoek, supporters op post!

Page load time: [ 0.022542 ] seconds