71Went out: KFC Vrasene Kevin Harnie (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Bart Heyrman (Verdediger)
    63Went out: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nick De Smit (Middenvelder)
    57DoelpuntenSV Zaffelare Doelpunten - SV Zaffelare
    50DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathias Keymolen
    46DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathias Keymolen
    39DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Toon Praet
    25DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Toon Praet
    19DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Toon Praet

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend een ruime overwinning geboekt tegen rode lantaarn SV Zaffelare. Met een hattrick in iedere helft werd het 6-1.

Voor een eerste echte kans was het wachten tot de 7’ maar nadat Tew de bal bij Cheikh bezorgde, trapte die de bal van dichtbij over doel. In de 19’ was het dan toch raak nadat Praet een hoekschop van Cheikh in de winkelhaak kopte (1-0). Even later kon Keymolen zich vrijdraaien maar zijn schot ging over doel. In de 25’ kopte Vereecken een hoekschop van Van Hiel tot bij Praet, die de 2-0 met het hoofd in doel werkte. In de 39’ was het opnieuw raak, opnieuw was het Praet die een hoekschop van De Rop in doel kon koppen (3-0). Een schot van Vereecken ging nog naast doel, en een poging van De Rop in de korte hoek werd gered door doelman Beausaert.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder. Al in de eerste minuut trapte Cheikh een voorzet van Van De Velde in het zijnet. Een minuut later was het wel raak, deze keer was het Keymolen die voor de 4-0 zorgde. 4’ later lukte Keymolen zijn tweede van de avond nadat hij een voorzet van Cheikh in doel kon koppen. Langs de overkant lukte Baeyens in de 57’ de eerredder na slecht onzetten bij Vrasene. In de 69’ moest Van Buynder zich reppen om een poging van Baeyens vanonder de late te tikken. In de 74’ was ook De Smit dicht bij een doelpunt, maar zijn poging strandde op de paal. Uiteindelijk werd het nog 6-1 via Keymolen nadat Beausaert de bal verspeelde op de eigen achterlijn.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van Heikant Zele. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029507 ] seconds