Substituted: Hugues Kiendrebeogo (Aanvaller)

Substituted: Nilay Symoens (Middenvelder)

21'
    09'
    89' Saikou Jagne
    78'

KFC Vrasene heeft dit weekend een zure nederlaag geleden tegen Heikant Zele. Een vroege voorsprong werd al vlug ongedaan gemaakt door de bezoekers, maar nog voor de rust kwam Vrasene langszij. In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de winnende treffer maar het waren de bezoekers die in extremis de drie punten mee naar huis namen.

Al na 5’ klom Vrasene op voorsprong. Een vrije trap van Van Puyvelde werd door Coekaerts aan de verste paal binnengewerkt (1-0). Enkele minuten later was Vrasene opnieuw dicht bij een treffer maar De Winter was net te laat om een lage voorzet van Verbeke in doel te leggen. De voorsprong was echter van korte duur. In de 11’ kon Van Acker zich doorzetten en de gelijkmaker onder Bettens in doel schuiven (1-1). 10’ later kreeg Heikant een strafschop na een trekfout, welke feilloos werd omgezet door Vanherpe (1-2). In de 26’ moest doelman Kesteleyn een laag schot van Vervaet lossen waarna De Winter de rebound in doel kon koppen (2-2). Kort voor rust was De Winter er opnieuw dichtbij wanneer hij een vrije trap kon verlengen, maar de bal belandde in de handen van de bezoekende doelman.

Al vroeg in de tweede helft kreeg Vrasene enkele uitstekende kansen maar de bal ging er niet in. Een vrije trap van Verbeke strandde op de vuisten van Kesteleyn, de rebound werd door Van Puyvelde over doel getrapt. In de 53’ kon ook De Winter uithalen maar zijn volley werd gered. Na het eerste kwartier zakte het spel in elkaar en werden er nog nauwelijks noemenswaardige kansen bijeen gevoetbald. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel tot Heikant in de slotminuut een tweede strafschop kreeg. Ook deze keer was het Vanherpe die succesvol afrondde (2-3). Vrasene zette alles op alles maar kreeg de bal er niet meer in. In de slotseconden kon De Groof vrij op doel koppen maar Kesteleyn redde in extremis.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KFCH Sinaai. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035596 ] seconds