Substituted: Mathias Keymolen (Middenvelder)

Substituted: Matthew Smet (Middenvelder)

Went out: Evangelo Maes (Middenvelder)
      Substituted: Richard Van Puyvelde (Middenvelder)

45'
    60' Evangelo Maes
    18' Hugues Kiendrebeogo
    12' Keanu Luyckx

KFC Vrasene heeft zijn eerste driepunter van het nieuwe seizoen beet. Op het veld van FC Destelbergen won het met 1-3. Al vroeg in de wedstrijd klom Vrasene op een dubbele voorsprong, maar net voor rust kon de thuisploeg milderen. In de tweede helft maakte Vrasene het verschil opnieuw groter maar verzuimde het om de score verder uit te diepen.

De thuisploeg ging fel van start en stak na 3’ de neus aan het venster. Een schot van De Letter ging maar net voorlangs. Langs de overkant haalde De Winter uit met een omhaal maar de bal viel op het dak van het doel. De daaropvolgende hoekschop van Vervaet werd door De Winter tegen de touwen gekopt (0-1). In de 18’ gooide Joris de bal voor doel waarna Keymolen de 0-2 aan de verste paal in doel kon koppen. Kort voor rust was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt maar de lange vrije trap van Vervaet viel op de lat. Ook een lange inworp van Joris werd door De Winter van dichtbij op doelman Viaene geknald. Het doelpunt viel echter nog langs de overkant. Na een voorzet moest doelman Bettens de poging van De Jaeger lossen waarna Den Dooven de aansluitingstreffer lukte (1-2).

In de tweede helft kon de thuisploeg geen vuist maken en was het Vrasene dat de bovenhand nam. In de 60’ legde Keymolen de bal klaar voor Vervaet die op zijn beurt de 1-3 tegen de netten knalde. 3’ later mocht De Winter alleen op doel afgaan maar nadat hij doelman Viaene had omspeeld ging de bal naast doel. In de slotminuut kon Keymolen een terugspeelbal onderscheppen maar zijn stiftbal viel op de dwarsligger.
    Volgend weekend komt KSK Klinge op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.023895 ] seconds