Substituted: Cengiz Kaplan (Middenvelder)

Substituted: Matthew Smet (Middenvelder)

Substituted: Mathias Keymolen (Middenvelder)

75'
    38'
    31'
    68' Hugues Kiendrebeogo
    10' Evangelo Maes
    70'
    20'
    84' Bart Heyrman
    66' Hugues Kiendrebeogo
    21' David Verbeke

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken in de derby tegen E. Verrebroek. Vrasene startte best en klom al vroeg op voorsprong, maar verzuimde verdere kansen af te maken.

Vrasene nam de eerste 20’ de bovenhand en wist al na 10’ de score te openen. Op aangeven van De Groof lukte Vervaet de openingstreffer (0-1). Enkele mintuten later probeerde diezelfde Vervaet het via een vrije trap, maar de bal belandde in het zijnet. De thuisploeg vocht zich in de wedstrijd en klom op het halfuur langszij. De Langhe kon zich gemakkelijk vrijdraaien waarna hij de 1-1 voorbij Bettens in doel trapte. Hoewel de thuisploeg amper kansen bijeen voetbalde lukte het hen toch nog om in de eerste helft op voorsprong te komen. Een gekraakte vrije trap van Van Osselaer werd in de 38’ in één tijd in doel verlengd door Van Den Bossche (2-1).

Al vroeg in de tweede helft was Vrasene dicht bij de gelijkmaker. In de 48’ schoof Matthynssens de bal onder doelman Piessens maar die strandde op de paal. Langs de overkant belandde een hard schot van Van Den Bossche tegen de verste paal. Verbeke en Matthynssens verschenen beiden oog in oog met Piessens maar tot twee maal toe konden ze niet scoren. In de 68’ gooide Verbeke de bal voor doel waarna Keymolen de 2-2 in doel kon koppen. Vrasene ging op zoek naar het winnende doelpunt maar na balverlies in de 75’ zette De Paepe de 3-2 eindstand op het scorebord.
    Volgend weekend wordt er niet gevoetbald, op zaterdag 21 februari neemt KFC Vrasene het na de footdiner op tegen E. Buggenhout. Supporters op post!

Page load time: [ 0.03405 ] seconds