Went out: Mathias Keymolen (Middenvelder)
      Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

Went out: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)
      Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

Went out: Evangelo Maes (Aanvaller)
      Substituted: Noah Van Sikkelerus (Verdediger)

56'
    55'
    89' Vincent Van Vlierberghe
    14' Nilay Symoens
    90'
    53'
    36'
    90' Nilay Symoens

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel op het veld van KFC Heikant Zele. Vrasene kreeg in de eerste helft de kans om de wedstrijd op slot te doen, maar benutte ze niet. De thuisploeg maakte een achterstand binnen de minuut ongedaan, in de slotminuut sleepte Vrasene nog een punt uit de brand.

Vrasene nam het initiatief in de eerste helft en klom al vroeg op voorsprong. In de 14’ nam Matthynssens de bal op de slof en zette zo de 0-1 op het scorebord. Iets voor het halfuur kreeg Vrasene een enorme kans om de score te verdubbelen. Na een tussenkomst moest doelman Kesteleyn de bal lossen maar Cant kreeg de rebound niet in het lege doel. In de 35’ werd Vervaet alleen op doel gestuurd maar nadat hij de thuisdoelman omspeeld had kreeg  kon ook hij niet scoren. De grootste kans voor Heikant kwam er net voor de rust, maar nadat Dehaen alleen voor doel verscheen krijg hij de bal niet voorbij Bettens.

In de tweede helft kwam de thuisploeg beter uit de kleedkamers en maakte het de achterstand binnen de minuut ongedaan. De eerste kans was nog voor Vrasene maar het schot van Vereecken spatte uiteen op de dwarsligger. Langs de overkant draaide De Man zich vrij waarna hij de 1-1 tegen de touwen trapte. Onmiddellijk na de gelijkmaker trok Heikant opnieuw in de aanval, en nadat de bal in de kluts belande trapte Macharis de 2-1 in doel. Vrasene speelde slordig en kon nog amper iets terug doen. In het slotoffensief viel de bal in de voeten van Van De Vyver die in extremis de 2-2 kon scoren.
    Volgend weekend komt periodekampioen KFCH Sinaai op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027432 ] seconds