Substituted: Keanu Luyckx (Middenvelder)

Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

28' Bart Heyrman
    17' Evangelo Maes
    66'
    31'

KFC Vrasene heeft in zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar geen punten kunnen pakken tegen KAV Dendermonde. Vrasene klom in de eerste helft op voorsprong, maar Meert maakte die voorsprong in de tweede helft ongedaan.

Al in de 1’ verscheen Verheire oog in oog met Bettens, maar die bracht redding. Na een studieronde klom Vrasene in de 17’ op voorsprong. Vervaet werd op doel gestuurd en trapte de 1-0 overhoeks binnen. Op het halfuur stonden de bordjes alweer gelijk nadat Meert een lage voorzet in doel kon leggen (1-1). Enkele minuten later mocht diezelfde Meert opnieuw zijn kans wagen, maar nadat hij alleen op doel mocht afgaan wachtte hij te lang om af te werken. Langs de overkant verscheen ook Keymolen alleen voor doel op aangegeven van Vervaet, maar doelman Vercauteren zat er goed tussen.

In de tweede helft ging beide ploegen op zoek naar het winnende doelpunt. Een schot van Meert ging voorlangs, en een vrije trap van Matthynssens strandde langs de verkeerde kant van de paal. In de 66’ kon Meert zich opnieuw doorzetten waarna hij de 1-2 onder Bettens in doel schoof. In de 75’ mocht Ville vrij op doel koppen maar zijn poging ging over doel. Kort voor affluiten was Vrasene nog dicht bij de gelijkmaker, maar de vrije trap van de ingevallen De Witte strandde op de lat.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene op het terrein van Heikant Zele. Supporters op post!

Page load time: [ 0.036768 ] seconds