Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

20' Cengiz Kaplan
    53'
    47'
    68' Bart Heyrman
    45' Nicholas De Wree

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van Klauwaerts Kemzeke. Vrasene klom in de eerste helft op voorsprong maar Kemzeke hield de drie punten in de toegevoegde tijd thuis.

Vrasene nam de beste start en klom in de 20’ op voorsprong. Op aangeven van Verbeke trapte Keymolen de bal op doelman De Grave maar Matthynssens was goed gevolgd en trapte de rebound tegen de touwen (0-1). Langs de overkant verscheen De Rop in de 28’ alleen voor doel maar Bettens bracht redding. Kort voor de rust mocht diezelfde De Rop opnieuw zijn kans wagen, deze keer trapte hij de gelijkmaker wel in doel (1-1).

In de tweede helft zakte het spelniveau en waren de kansen schaars. In de 60’ haalde Matthynssens uit maar De Grave kon de bal vanonder de lat duwen. In de daaropvolgende tegenaanval kon ook Ben Ayad uithalen maar zijn poging ging over doel. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel tot De Rop zich in de 90’ opnieuw kon doorzetten en de winnende treffer in doel kon leggen (2-1).

Page load time: [ 0.024371 ] seconds