Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

Went out: Bart Heyrman (Middenvelder)
      Substituted: Roy Takx (Middenvelder)

70'
    78' Cengiz Kaplan
    36' Nicholas De Wree
    10' Hugues Kiendrebeogo
    78'
    75' Seppe Van Isterdael
    72' Saikou Jagne

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe driepunter gepakt op het veld van E. Buggenhout. In een sterke eerste helft klom Vrasene op een dubbele voorsprong, toen de thuisploeg de aansluitingstreffer lukte diende Vrasene de genadeslag toe.

Al in de 3’ moest doelman Batselier zich reppen om een voorzet van Joris vanonder de lat te tikken. Na 10’ lukte Vrasene het openingsdoelpunt nadat Keymolen een voorzet van Verbeke tegen de touwen kon tikken (0-1). Vrasene was de betere ploeg, voor het eerste gevaar van de thuislpoeg was het een halfuur wachten. Zahriou kon zich binnen de zestien vrijdraaien maar zijn schot strandde op Bettens. Diezelfde Bettens stuurde de bal naar voor waarna Joris de bal kon ontfutselen en de 0-2 over Batselier in doel deed belanden. Nog voor de rust was het bijna 0-3 maar Matthynssens kwam net te laat om een voorzet van Vervaet in doel te werken. Mannaerts kreeg nog de kans op de aansluitingstreffer maar ook hij kreeg de bal niet voorbij Bettens.

Ook in de tweede helft kwam het eerste gevaar van Vrasene. Keymolen kon zich doorzetten maar zijn schot ging ruim naast. De thuisploeg kwam opzetten en in de 60’ kopte Pinon de bal tegen de kruising. Vrasene loerde op de tegenaanval, een voorzet van de ingevallen De Witte werd door Verbeke over doel gewerkt. In de 70’ bracht Bettens redding op een schot van Goundafi maar Pinon was goed gevolgd en trapte de aansluitingstreffer tegen de touwen (1-2). De thuisploeg geloofde er opnieuw in maar Vrasene zette de situatie in de 78’ recht. Na een snelle tegenaanval werd Vervaet neergehaald door doelman Batselier waarna Verbeke de 1-3 eindstand vanop de stip binnentrapte.
    Volgend weekend komt KFC Moerbeke op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028755 ] seconds