86'
      69'
      images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      63'

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van Rangers Opdorp. De thuisploeg voetbalde in de eerste helft een 2-1 voorsprong bijeen en gaf de punten in de tweede helft niet meer weg.

Al in de 4’ lukte Opdorp de openingstreffer. Na een lange inworp kon Steenhuyzen de 1-0 in doel leggen. Vrasene reageerde en zette de bordjes in de 9’ alweer gelijk. Na een prima inspanning van Joris kon Cant de 1-1 tegen de netten trappen. Een volley van De Groof werd gered door doelman De Boeck, en een voorzet van Cant werd door Fierens tegen de eigen dwarsligger gewerkt. Na een snelle tegenaanval in de 20’ mocht Schockaert op doel afgaan en kon hij de 2-1 voorbij Bettens in doel leggen. Verbeke waagde zijn kans nog met een strak schot maar De Boeck bracht redding.

In de tweede helft brachten beide ploegen er nog weinig van terecht. In de 58’ kreeg Opdorp een strafschop na een trekfout op Schockaert. Claessens twijfelde niet en diepte de score verder uit (3-1). In de 61’ moest Vrasene met 10 verder na een tweede gele kaart voor Verbeke. Buys lukte in de 78’ nog de aansluitingstreffer op aangeven van Vertenten (3-2), maar de punten bleven in Opdorp.
      Volgend weekend komt KFC Moerbeke op bezoek. Voor de wedstrijd organiseert KFC Vrasene haar steakfestijn. Supporters op post!

Page load time: [ 0.031783 ] seconds