60'
      35'
      images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      58'

KFC Vrasene heeft dit weekend een gemakkelijke overwinning behaald tegen SV Zaffelare. Vrasene besliste de wedstrijd al in de eerste helft door op het halfuur twee keer te scoren binnen de twee minuten. In de tweede helft ging het op zijn elan verder, en moesten de bezoekers ook nog met 10 verder.

De wedstrijd begon een kwartiertje later nadat de verlichting even uitviel. Al in de 1’ moest doelman Van Buynder redding brengen op een kopbal van De Waele. Enkele minuten later mocht De Waele het opnieuw proberen maar zijn schot ging naast. Langs de overkant was de eerste kans voor Baeyens na 17’, maar zijn kopbal ging naast. Een minuut later ging De Waele nog maar eens zijn kans maar na een mooie controle trapte hij de bal in de draai naast doel. Net voor het halfuur was het dan toch raak. Na balverlies werd De Waele bediend door Hendrickx, waarna die de 1-0 op het scorebord zette (1-0). Een minuut later werd de score al verdubbeld. Een hoekschop werd door Heyrman via de lat in doel gekopt (2-0) waarna Vrasene met een gerust gemoed de rust kon intrekken.

Ook in de tweede helft had Vrasene de controle over de wedstrijd. In de 46’ zag Keymolen een kopbal over doel vliegen. Langs de overkant bracht doelman Bettens in de 51’ redding op een schot van De Smet. 2’ later kreeg Verbeke een vrije schietkans binnen de baklijn maar zijn poging werd afgeblokt.  In de 55’ kon Vrasene toch opnieuw scoren nadat doelman Van Buynder in een schietkraam was beland. Een schot van De Groof redde hij met de vuisten, de rebound van Verbeke werd gered op de lijn, en uiteindelijk was het Hendrickx die in twee keer de 3-0 tegen de touwen trapte. De bezoekers moesten kort daarna met 10 verder nadat De Smet zijn tweede gele kaart van de avond kreeg. In de 70’ zette Verbeke de 4-0 eindstand op het scorebord nadat hij een lage voorzet van De Waele aan de tweede paal in doel kon leggen. Een laag schot van Hendrickx werd nog gered en ook een poging van Verbeke op aangeven van Hendrickx ging er niet meer in.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van E. Buggenhout. Supporters op post!

Page load time: [ 0.03427 ] seconds