KFC Vrasene 1 - 1 FC Juventus Schoonaarde

19:30

49'
      20'
      65'

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen rode lantaarn Juventus Schoonaarde. De bezoekers  kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar al vroeg in de tweede helft zorgde Vrasene voor de gelijkmaker. Geen van beide ploegen lukte daarna het winnende doelpunt.

Na een studieronde werd Van Den Steen  in de 19’ op doel gestuurd door Van Den Bremt. Doelman Bettens was goed uitgekomen en kon de bal nog op tijd ontzetten. Een minuut later was het wel raak voor de bezoekers.  Een hoekschop van Van Den Steen werd door Vanderniepen aan de eerste paal binnengekopt (0-1). De bezoekers hadden overwicht maar Vrasene kwam stilaan opzetten. Op het halfuur kreeg Praet een prima kopkans na een hoekschop, maar de bal werd voor de lijn gered. Even later mocht De Groof zijn kans wagen maar zijn schot ging naast doel. Kort voor de rust haalde Heyrman uit met een pegel maar deze keer bracht doelman Bracke Redding.

In de tweede helft kwam Vrasene frisser uit de kleedkamers, maar toch was de eerste kans nog voor Schoonaarde. Van Den Bremt verscheen voor doel maar wipte de bal over Bettens langs de verkeerde kant van de paal. Langs de overkant was het in de 49’ wel raak. Na een snijdende pas van Hendrickx zette Verbeke de bordjes gelijk (1-1). Een pegel van Joris werd in hoekschop geduwd door Bracke en even later werd een kopbal van De Waele op de lijn gekeerd. De beste kans voor Schoonaarde kwam er in de 84’ na een snelle tegenaanval, maar Van Den Bremt trapte de bal naast doel. Ook Vrasene was in de toegevoegde tijd nog dicht bij een doelpunt maar het schot van Buys week af en belandde net naast doel.
      Op 28 december organiseert KFC Vrasene zijn winterhappening, met een winterwandeling en kerstmarkt. De volgende wedstrijd zal gespeeld worden in het nieuwe jaar, dan trekt Vrasene naar de buren in Verrebroek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.033544 ] seconds