images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
      56'
      17'

Match summary

KFC Vrasene heeft opnieuw een overwinning beet. Dit weekend ging Rangers Opdorp voor de bijl. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong maar Vrasene liet de drie punten niet ontglippen.

Al na 6' kon Opdorp de score openen. Roels werd alleen op doel gestuurd en zette de 0-1 op het scorebord. Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker maar veel echte kansen kwamen er aanvankelijk niet. In de 39' hingen de bordjes dan toch gelijk nadat Praet een hoekschop van Hendrickx in doel kon koppen. Nog voor de rust werd het opnieuw warm voor het bezoekende doel, maar nadat de bal in het pak belandde kon niemand van Vrasene de bal in doel werken.

In de tweede helft kreeg Vertenten al vroeg een grote kans om Vrasene op voorsprong te zetten. maar zijn kopbal over uitgekomen doelman De Boeck werd nog op de lijn gered. Langs de overkant twijfelde Van Hoeck tussen een schot en een voorzet, waarna de bal voorlangs verdween. Vrasene ging op zoek naar de winnende treffer en die kwam er in de 71'. Vertenten stuurde De Groof op doel en die liet de 2-1 niet liggen. De grootste kans van de wedstrijd was nog voor de bezoekers in de 89', maar Ogab kopte een vrije trap aan de verste paal van dichtbij naast.
      Volgend weekend trekken we naar KFC Moerbeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.02266 ] seconds