05'
      25'
      08'

KFC Vrasene heeft voor de derde week op rij punten gepakt tegen de leidersploeg. Dit weekend ging KFC Robur voor de bijl.

Al na 5' lukte Vrasene de openingstreffer. Een lage voorzet van Van Puyvelde werd door Verbeke door de benen gelaten, waarna De Waele de 0-1 binnenschoof. De wedstrijd ging op en neer en de thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker. Na 8' belandde een kopbal van Trienpont van dichtbij op doelman Bettens. In de 11' stonden de bordjes alweer gelijk wanneer Van Spittael een lage voorzet aan de verste paal in doel kon leggen (1-1). Toch nam Vrasene de controle over. Joris kopte in de 16' een vrije trap van Van Puyvelde net naast. Even voor het halfuur kopte De Waele zijn tweede van de middag binnen op een hoekschop van Hendrickx (2-1). Robur kwam nog een keer gevaarlijk opzetten in de eerste helft maar Bettens bracht redding nadat Vandriessche alleen voor doel verscheen.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder. Hendrickx haalde na 61' uit op doel maar doelman Boeykens bracht redding op het lage schot. Enkele minuten later werd De Waele neergehaald binnen het strafschopgebied waarna Hendrickx de 1-3 vanop de stip binnentrapte. In de 72' was Hendrickx dicht bij een tweede doelpunt maar zijn schot strandde op de paal. Een pegel van Van Puyvelde werd gepareerd door Boeykens en Hendrickx kwam kort voor tijd net te laat om een lage voorzet van De Waele in doel te tikken. Vrasene behaalt zo een knappe driepunter na een uitstekende wedstrijd. Volgend weekend komt Rangers Opdorp op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027844 ] seconds