85DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      83DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
      82Went out: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Dieter Van Dooren (Verdediger)
      76Went out: KFC Vrasene Glenn Geldof (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Pieter Cattrysse (Middenvelder)
      70DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Jordy Wauters
      55Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      12DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      11Went out: KFC Vrasene Kor Notteboom (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Matthias Aeyels (Aanvaller)

KFC Vrasene heeft dit weekend een gemakkelijke 0-4 overwinning geboekt op het veld van rode lantaarn VSV Gent. Vrasene kwam snel op voorsprong maar daarna daalde het niveau van het spel. In de tweede helft liep Vrasene verder uit en eindigde de thuisploeg de wedstrijd met 10 man.

Al na 12' lukte Vrasene de openingstreffer. De Waele werd op doel gestuurd door Hendrickx en die legde de 0-1 voorbij doelman Van Styvendael. 10' later mocht Hendrickx op doel afgaan maar de thuisdoelman was deze keer goed uitgekomen. Vrasene was baas maar veel kansen kwamen er voorts niet. Net voor de rust mocht Janssens op doel koppen maar zijn bal ging voorlangs.

Vrasene ging in de tweede helft op zoek naar een tweede doelpunt en was er in de 60' dicht bij. Een vrije trap van Janssens ging net over doel. 10' later lukte het dan toch. De Koning had een knappe actie in de voeten en bediende De Langhe die op zijn beurt de 0-2 in doel trapte. Net daarna moest Gent met 10 verder nadat Banovic eerst geel kreeg, en daarna zelfs rechtstreeks rood voor commentaar. De thuisploeg kon hierna nog weinig weerwerk bieden en Vrasene kon de score verder uitdiepen. Een schot van Hendrickx in de 72' werd gepakt en een vrije trap van Van Puyvelde ging nipt naast. De daaropvolgende hoekschop van Janssens belandde op het hoofd van De Koning die de 0-3 binnenkopte. Janssens zette in de 85' de kers op de taart na een knappe actie en dito doelpunt over doeman Van Styvendael.
      Volgend weekend speelt KFC Vrasene de topper tegen –momenteel leider-af- Straatje Stekene. Voor de wedstrijd is er steak met frietjes voorzien! Supporters op post!

Page load time: [ 0.027355 ] seconds