82Went out: KFC Vrasene Vyaremo La Blaaspijp (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Pieter Cattrysse (Middenvelder)
      80DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      77Went out: KFC Vrasene Kris Van Uytvange (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Matthias Aeyels (Middenvelder)
      62DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Jordy Wauters
      54DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      49Gele kaartenFC Juventus Schoonaarde Gele kaarten - Schoonaarde
      43DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend een gemakkelijke 1-4 overwinning behaald op het veld van Juventus Schoonaarde. Vrasene kwam net voor de rust op voorsprong en diepte deze in de tweede helft verder uit.

Het eerste halfuur ging gelijk op maar er werden weinig kansen bijeen gevoetbald. In de 7' moest doelman Bracke zich reppen op een hoge bal van Van Puyvelde maar meer noemenswaardige kansen kwam er niet. Vrasene kwam het laatste kwartier beter in de wedstrijd en trok het touw naar zich toe. Een schot van De Groof in de 41' ging naast doel maar het openingsdoelpunt viel 2' later. Hendrickx werd bediend door Verbeke waarna die de 0-1 overhoeks binnentrapte.

Al vroeg in de tweede helft kon Vrasene de score verdubbelen. Na een knappe één-twee tussen Janssens en Hendrickx zette Janssens de bal laag voor tot aan de verste paal, waar Verbeke de 0-2 kon binnenleggen. In de 60' kwam Hendrickx oog in oog te staan met Bracke maar zijn lobbal ging over doel. 2' later werd De Langhe in het straatje gestuurd door Verbeke waarna de 0-3 een feit was. In de 80' viel een afgevallen bal in de voeten van Hendrickx die de 0-4 tegen de touwen knalde. De thuisploeg lukte in de 88' nog de eerredder wanneer De Muyter een voorzet in doel kopte.
      Volgend weekend trekken we naar rode lantaarn VSV Gent. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030561 ] seconds