84Went out: KFC Vrasene Johan Onghena (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Sander Malfliet (Middenvelder)
      77DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      45Went out: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Kevin Buydts (Verdediger)
      45Went out: KFC Vrasene Anas Sens (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Aanvaller)
      42DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Jordy Wauters
      33DoelpuntenFCH Sint-Pauwels Doelpunten - Sint-Pauwels
      14DoelpuntenFCH Sint-Pauwels Doelpunten - Sint-Pauwels

KFC Vrasene is dit weekend op het veld van FCH Sint-Pauwels niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel. Beide ploegen namen een helft voor hun rekening en hielden het elk bij één punt.

De thuisploeg ging het beste van start en kwam net voor het kwartier op voorsprong. Een voorzet van Coppieters werd aan de tweede paal in doel gelegd door De Bondt (1-0). In de 26' kon Hendrickx zich doorzetten maar zijn schot naar de korte hoek werd door doelman Bettens in hoekschop geduwd. Een kopbal van De Waele ging naast doel maar het was Sint-Pauwels dat zijn voorsprong in de 33' kon verdubbelen. Pauwels stond volledig vrij en kon zo de 2-0 vrij in doel koppen (2-0). In de 36' kreeg Jacobs een open schietkans maar Van Sant bracht redding. Langs de overkant gooide De Koning de bal voor doel waarna De Langhe de aansluitingstreffer in doel kon schuiven (2-1). Net voor de rust was Jacobs opnieuw dicht bij een doelpunt maar deze keer trof hij de paal.

In de tweede helft was het al Vrasene wat de klok sloeg. Een schot van De Langhe in de 58' ging over doel. Enkele minuten later kreeg De Langhe opnieuw een enorme kans na een knappe aanval, maar van dichtbij trof hij de lat. Een doelpunt hing in de lucht en kwam er in de 77'. De ingevallen Verbeke zette de 2-2 gelijkmaker met een laag schot op het scorebord. Van Puyvelde waagde in de 86' nog zijn kans maar zijn pegel strandde op de vuisten van Bettens. De overwinning hing in de tweede helft in de lucht voor Vrasene maar het verlossende doelpunt kwam er uiteindelijk niet.
      Volgend weekend wordt de inhaalwedstrijd op het veld van SK Lochristi gespeeld. Supporters op post!

Page load time: [ 0.019288 ] seconds