90DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      89DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
      79Went out: KSK Kallo Jorg Heyndrickx (Middenvelder)
       Substituted: KSK Kallo Kris Van Uytvange (Middenvelder)
      48Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      46Gele kaartenKSK Kallo Gele kaarten - KSK Kallo
      43Gele kaartenKSK Kallo Gele kaarten - KSK Kallo
      34DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend de derby tegen KSK Kallo met ruime 3-0 cijfers gewonnen. In een flauwe wedstrijd kwam Vrasene op voorsprong na een afgeweken vrije trap. Voor de volgende doelpunten was het wachten tot de slotminuten.

In de eerste helft werden er weinig of geen kansen bijeen gevoetbald. In de 10' werd een vrije trap van Meiresone over doel getikt door Van Sant. Langs de overkant lukte het dan weer wel. Een vrije trap van Hendrickx week af en rolde voorbij De Grave in doel (1-0).

Ook de tweede helft was niet veel beter. Een laag schot van De Koning werd in de 61' in hoekschop geduwd. De ingevallen Janssens mocht in de 82' uithalen maar zijn schot ging voorlangs. In de 89' controleerde Garcia de bal voor de neus van De Grave, waarna De Waele de score kon verdubbelen (2-0). Een schot van Hendrickx ging nog naast doel maar in de slotminuut lukte het opnieuw. De Waele legde de bal af tot bij Janssens die de 3-0 knap binnen trapte.
      Volgend weekend speelt KFC Vrasene op zatermiddag om 16u00 op het veld van Sp. Waasmunster. Supporters op post!

Page load time: [ 0.022245 ] seconds