Match report: Dag 19 - zondag, 10. februari 2013 - 15:00 o'clock

78DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
74DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
71DoelpuntenSK Lochristi Doelpunten - SK Lochristi
49Gele kaartenSK Lochristi Gele kaarten - SK Lochristi
32DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
09Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Loic Vernieuwe

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning behaald op het veld van SK Lochristi. Vrasene kwam in een aangename eerste helft op voorsprong maar moest in de tweede helft het initiatief aan de thuisploeg laten. Na de gelijkmaker scoorde Vrasene direct tegen waarna het spelbeeld opnieuw keerde.

De eerste kans was voor Lochristi en kwam er na 8'. Ponnet verscheen alleen voor doel maar hij besloot naast. Langs de overkant kwam De Langhe net te laat om een lage voorzet van Hendrickx in doel te leggen. Op het kwartier onderschepte Hendrickx een terugspeelbal naar doelman Baert, maar nadat hij die omspeeld had werd zijn poging op de lijn gered. Een kopbal van Praet werd gepakt en Degrande trapte de bal op de lat. In de 32' werd De Waele in het straatje gestuurd waarna die de 0-1 in doel legde.

Lochristi kwam feller uit de kleedkamers en ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er in de 74' wanneer Van Audenaerde een vrije trap naast de muur in doel trapte (1-1). De vreugde was van korte duur want enkele minuten later kopte Praet Vrasene alweer op voorsprong (1-2). Lochristi was van slag en incasseerde in de 78' een derde treffer. De Waele controleerde een hoge bal van Van Der Heyden en legde de 1-3 eindstand in doel. Net voor affluiten verscheen De Langhe nog alleen voor doel maar hij trapte over de bal.
Volgend weekend komt KAV Dendermonde op bezoek. Voor de wedstrijd organiseert KFC Vrasene een Valentijnsdiner. Supporters op post!

Page load time: [ 0.02453 ] seconds