79Went out: Eendracht Verrebroek Jordy Wauters (Middenvelder)
       Substituted: Eendracht Verrebroek Wouter Van Moer (Middenvelder)
      70Went out: Eendracht Verrebroek Dieter Van Dooren (Verdediger)
       Substituted: Eendracht Verrebroek Dean Meert (Aanvaller)
      59Gele kaartenEendracht Verrebroek Gele kaarten - E. Verrebroek
      39DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
      07DoelpuntenEendracht Verrebroek Doelpunten - E. Verrebroek

KFC Vrasene is voor de derde thuiswedstrijd op rij niet verder geraakt dan een gelijkspel. Vrasene speelde een weinig geïnspireerde wedstrijd tegen E. Verrebroek en kwam al snel op achterstand. De Koning zette in de eerste helft de bordjes nog gelijk en dat werd ook de eindstand.

De bezoekers startten het best en kwamen al na 7' op voorsprong. Een lage voorzet van De Beule werd door Van Schevensteen in doel gewerkt (0-1). Zuivere doelkansen werden niet bijeen gevoetbald en voor het volgende wapenfeit was het wachten tot de 39'. De Koning veroverde de bal en trapte de gelijkmaker hard in doel (1-1).

Ook de tweede helft werd er niet beter op. Vrasene ging op zoek naar het winnende doelpunt maar kreeg daarvoor alweer te weinig kansen. Een afgeweken schot van De Langhe werd in hoekschop gewerkt. Die hoekschop leidde tot een vrije kopkans voor De Waele maar die kopte de bal ruim over doel. De beste kans was uiteindelijk nog voor de bezoekers in de 85', maar de schietkans van De Beule werd afgeblokt.
      Volgend weekend speelt KFC Vrasene zijn laatste wedstrijd van het kalenderjaar op het veld van KFC Moerbeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035453 ] seconds