Substituted: SK Grembergen Jorg Heyndrickx (Middenvelder)
      82Went out: SK Grembergen Mathy Weyenbergh (Aanvaller)
       Substituted: SK Grembergen Wouter Van Moer (Aanvaller)
      77Went out: SK Grembergen Johan Onghena (Middenvelder)
       Substituted: SK Grembergen Kevin Buydts (Verdediger)
      69DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
      35Gele kaartenSK Grembergen Gele kaarten - Grembergen
      30DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      07DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend een gemakkelijke zege geboekt in de inhaalwedstrijd tegen SK Grembergen. Vrasene kwam al vroeg op voorsprong via De Koning en controleerde daarna de wedstrijd. De Groof en De Waele diepten de score verder uit.

Al na 7' zette De Koning de 1-0 op het scorebord nadat hij alleen op doel mocht afgaan. 2' later ging een schot van De Groof naast doel, maar op het halfuur trof die wel de netten. Met een prachtig afstandsschot verdubbelde hij de score. Net voor de rust verscheen De Waele oog in oog met doelman Govaert maar hij kreeg de bal niet in doel.

Ook in de tweede helft was het Vrasene dat de beste kansen kreeg. Een schot van De Langhe werd gepakt en een kopbal van Hendrickx ging voorlangs. In de 61' kreeg diezelfde Hendrickx opnieuw een uitgelezen kopkans na een voorzet van De Groof, maar doelman Govaert bracht opnieuw redding. In de 69' gooide De Langhe de bal voor doel waarna De Waele de 3-0 eindstand tegen de touwen kopte.
      Volgend weekend komt FC Destelbergen op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028968 ] seconds