73Went out: VSV Gent Wiebe De Bo (Middenvelder)
     Substituted: VSV Gent Sander Malfliet (Verdediger)
    66Went out: KFC Vrasene Ward Smekens (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Middenvelder)
    16DoelpuntenVSV Gent Doelpunten - VSV Gent
    11DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    09Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    08Gele kaartenVSV Gent Gele kaarten - VSV Gent

KFC Vrasene is voor de tweede week op rij niet verder geraakt dan een gelijkspel. Vrasene kwam al vroeg op voorsprong maar de gelijkmaker volgde niet veel later. In een ondermaatse wedstrijd kreeg Vrasene nog de beste kansen maar een doelpunt viel er niet meer.

Al in de 8' kreeg Vrasene een grote kans maar De Langhe trapte een voorzet van Keymolen voorlangs. Na 11' was het wel raak toen Keymolen een vrije trap van Varewyck in doel legde (1-0). De gelijkmaker volgde echter al 5' later wanneer Verloo een voorzet vrij in doel kon koppen (1-1). Een schot van De Groof ging naast en een vrije trap van Varewyck werd net niet in doel verlengd. Ook De Koning ging nog zijn kans maar zijn kopbal op aangeven van Hendrickx werd gepakt door Raman.

Ook in de tweede helft speelden beide ploegen slordig maar toch kreeg Vrasene in de 58' een uitgelezen kans om opnieuw te scoren. De doorgebroken De Langhe omspeelde doelman Raman maar zijn poging werd in extremis voor de lijn gered door Willems. In de 70' mocht Keymolen zijn kans wagen maar zijn schot strandde van dichtbij op Raman. Langs de overkant haalde De Muyter uit op doel maar Van Sant ging goed plat. Enkele minuten voor affluiten mocht Keymolen vrij op doel koppen na een voorzet van de ingevallen Van Puyvelde, maar de bal belandde op de staak.
    Vrasene speelt zo voor de tweede week op rij gelijk maar blijft nu toch al zes weken ongeslagen. Volgend weekend trekken we naar het veld van VVS Stekene. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027283 ] seconds