88Went out: Sparta Waasmunster Thomas De Witte (Middenvelder)
     Substituted: Sparta Waasmunster Wouter Van Moer (Middenvelder)
    85Went out: Sparta Waasmunster Jordy Wauters (Middenvelder)
     Substituted: Sparta Waasmunster Kris Van Uytvange (Middenvelder)
    79DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    67DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
    60DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
    60Went out: Sparta Waasmunster Loic Vernieuwe (Middenvelder)
     Substituted: Sparta Waasmunster Matthias Van Damme (Aanvaller)
    46DoelpuntenSparta Waasmunster Doelpunten - Sp. Waasmunster
    16Gele kaartenSparta Waasmunster Gele kaarten - Sp. Waasmunster

KFC Vrasene heeft dit weekend de drie punten thuis gehouden tegen Sparta Waasmunster. Vrasene kwam vroeg in de tweede helft op achterstand maar trok daarna het laken naar zich toe.

Al in de 4' kreeg Vrasene een mooie kans maar de doorgebroken De Koning strandde op De Beule. In de 17' haalde Praet uit met een laag schot maar De Beule had weinig moeite. Enkele minuten later tikte De Waele de bal voorbij de ver uitgekomen De Beule maar die ging naast doel.

De tweede helft was nog maar net op gang getrapt wanneer de bezoekers de openingstreffer lukten. Aharchi El Madani mocht de 0-1 van dichtbij in doel leggen . Vrasene reageerde en kwam in de 60' op gelijke hoogte. Een vrije trap van Jonas Sinnaeve werd door De Koning in doel gekopt (1-1). Even later had Hendrickx een uitstekende actie in de voeten en uiteindelijk mocht De Koning zijn aflegger in doel trappen (2-1). Een omhaal van Keymolen ging naast doel maar in de 79' was het weer raak. Keymolen zette de bal voor en Jonas Sinnaeve mocht in zijn laatste wedstrijd van het seizoen de 3-1 eindstand in doel leggen.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van leider Rangers Opdorp. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030778 ] seconds