90Went out: HO Kalken Wiebe De Bo (Middenvelder)
     Substituted: HO Kalken Sander Malfliet (Middenvelder)
    87Went out: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Aanvaller)
     Substituted: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Aanvaller)
    75Gele kaartenHO Kalken Gele kaarten - HO Kalken
    56DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Wiebe De Bo
    46DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    14Gele kaartenHO Kalken Gele kaarten - HO Kalken

KFC Vrasene heeft dit weekend een verdiende overwinning geboekt tegen HO Kalken. Vrasene kwam al snel in de tweede helft op voorsprong na een wel erg knap doelpunt, en stelde de zege enkele minuten later veilig.

De eerste kans voor Vrasene kwam er na 6'. Jonas Sinnaeve kreeg een schietkans van dichtbij maar zijn poging strandde op doelman Van Reeth. Op het halfuur had Hendrickx een uitstekende actie en dito schot in huis maar de bal scheerde de verste paal. Langs de overkant kreeg Van Poucke een vrije kopkans maar de bal ging ruim over doel. Jonas Sinnaeve probeerde het nog vanop afstand maar beide ploegen trokken met een brilscore de rust in.

De tweede helft was amper op gang gefloten wanneer Vrasene de openingstreffer lukte. Met een prachtig schot in de winkelhaak zette Hendrickx de 1-0 op het scorebord. De bezoekers reageerden via Van Poucke maar zijn schot ging naast doel. Het was Vrasene dat in de 56' de score verdubbelde. Na een voorzet van Joris kopte Varewyck de 2-0 overhoeks tegen de touwen. De ingevallen Colle dreigde nog met een laag schot maar Van De Putte ging goed plat. Doelpunten vielen er niet meer waarna Vrasene verdiend de 3 punten thuis houdt.
    Volgend weekend trekken we naar Robur Moerzeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.026205 ] seconds