85Went out: FCH Sint-Pauwels Kevin Buydts (Verdediger)
     Substituted: FCH Sint-Pauwels Dieter Van Dooren (Verdediger)
    74DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    66DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
    65Went out: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Middenvelder)
    39DoelpuntenFCH Sint-Pauwels Doelpunten - Sint-Pauwels
    35DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    27DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    11DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
    09DoelpuntenFCH Sint-Pauwels Doelpunten - Sint-Pauwels
    07DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend een ruime overwinning geboekt tegen FCH Sint-Pauwels. Rond het halfuur liep Vrasene al uit tot 4-1, maar binnen de minuut konden de bezoekers tweemaal scoren. In de tweede helft liep Vrasene vrij gemakkelijk verder uit.

Al in de 7' klom Vrasene op voorsprong. Doelman Bettens devieerde een voorzet van Hendrickx maar Jonas Sinnaeve stond aan de verste paal klaar om de 1-0 in doel te leggen. De bezoekers reageerden en 2' later stonden de bordjes alweer gelijk. Van De Putte loste een laag schot van Bogaert waarna Joris de 1-1 in doel legde. Ook de bezoekers konden maar even genieten van hun doelpunt want in de 11' kreeg Vrasene een strafschop nadat Verbeke werd neergelegd in de grote baklijn. De Koning zette zich achter de bal en trapte Vrasene opnieuw op voorsprong (2-1). Iets voor het halfuur werd het 3-1 nadat Jonas Sinnaeve een aflegger van Hendrickx in doel trapte. Een poging van De Langhe ging over doel, maar in de 35' was het opnieuw raak. Verbeke trapte de 4-1 overhoeks in doel. Langs de overkant mocht De Clercq alleen op doel afgaan maar zijn poging was te zwak. In de 39' lukte het wel voor diezelfde De Clercq. Nadat de bal in de kluts kwam legde hij de 4-2 voorbij Van De Putte in doel. Diezelfde minuut trok Sint-Pauwels opnieuw ten aanval en kreeg het een strafschop. Ook De Bondt miste niet waarna Vrasene met een 4-3 voorsprong de rust in trok. .

Vrasene probeerde in de tweede helft om de score verder uit te diepen en dat lukte in de 66'. De ingevallen De Waele stond aan de verste paal klaar om een hoekschop van Jonas Sinnaeve in doel te knikken (5-3). Een kwartier voor tijd mocht Jonas Sinnaeve op aangeven van De Koning zijn derde doelpunt van de avond scoren waarna de 6-3 eindstand op het scorebord blonk.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KAV Dendermonde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.031725 ] seconds