89Went out: KFC Vrasene Kor Notteboom (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Anas Sens (Middenvelder)
      71DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      65Went out: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Aanvaller)
       Substituted: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Aanvaller)
      63DoelpuntenKSK Kallo Doelpunten - KSK Kallo
      55Gele kaartenKSK Kallo Gele kaarten - KSK Kallo

Match summary

KFC Vrasene is dit weekend in de Beverse derby op het terrein van KSK Kallo niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel. Vrasene maakte in de eerste helft zijn kansen niet af en kwam in de tweede helft op achterstand. De ingevallen Verbeke zette de bordjes terug gelijk maar het winnende doelpunt viel niet meer.

Vrasene stak al in de 1' de neus aan het venster maar de vrije schietkans van De Koning was te zwak. 2' later probeerde De Koning het met het hoofd na een voorzet van Jonas Sinnaeve maar deze keer ging de bal over doel. Op het kwartier kreeg Jonas Sinnaeve dé kans om Vrasene op voorsprong te brengen, maar zijn kopbal aan de verste paal werd uitstekend gered door De Grave. Een kopbal van Joeri Sinnaeve ging naast doel en ook de doorgebroken De Waele kreeg de bal niet voorbij De Grave. Net voor de rust haalde Vaerenbergh uit op doel maar de bal werd gepareerd door Van De Putte.

De eerste kans in de tweede helft was opnieuw voor Vrasene maar de streep van Joeri Sinnaeve werd gered. Langs de overkant mocht Waem van dichtbij uithalen op doel maar Van De Putte redde de meubelen. In de 63' kwam de thuisploeg toch op voorsprong nadat de doorgebroken Waem de bal simpel in doel kon leggen. Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker maar kreeg de bal in eerste instantie niet in doel. Joeri Sinnaeve kon een voorzet van Joris niet in doel werken, en ook De Langhe kreeg de bal niet voorbij De Grave nadat die in de 70' alleen was doorgebroken. De minuut daarop lukte het dan toch voor Vrasene. De Koning legde de bal af voor de ingevallen Verbeke waarna die de 1-1 naast de paal in doel trapte. Enkele minuten later was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt maar De Langhe kon een voorzet van Hendrickx niet tegen de touwen werken. 2' voor het einde kwam Vrasene nog goed weg nadat Waem net te kort kwam om een tegenaanval aan de verste paal in doel te werken.
      Volgend weekend komt Sint-Pauwels op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.017082 ] seconds