86DoelpuntenSK Lochristi Doelpunten - SK Lochristi
      84Went out: SK Lochristi Kor Notteboom (Middenvelder)
       Substituted: SK Lochristi Anas Sens (Middenvelder)
      53DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Wiebe De Bo
      41DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
      36DoelpuntenSK Lochristi Doelpunten - SK Lochristi
      29Gele kaartenSK Lochristi Gele kaarten - SK Lochristi

KFC Vrasene heeft dit weekend twee punten laten liggen in de wedstrijd tegen SK Lochristi. Vrasene kwam iets over het halfuur op achterstand maar kwam in de eerste helft nog op gelijke hoogte. In de tweede helft klom het verdiend op voorsprong maar enkele minuten voor het einde lukten de bezoekers toch nog de gelijkmaker.

Het eerste gevaar kwam er na 9' wanneer een hoekschop van De Langhe tegen de verste staak belandde. Langs de overkant haalde Degrande uit op doel maar Van De Putte redde met de vuisten. Pogingen van De Koning en De Waele werden gered maar iets over het halfuur lukten de bezoekers toch het openingsdoelpunt. De alleen doorgebroken Ponnet legde de 0-1 simpel in doel. In de 40' konden de bezoekers de score bijna verdubbelen maar Van De Voorde miste voor een open doel. Het was daarentegen Vrasene dat de gelijkmaker wist te scoren. Joris gooide de bal voor doel en De Koning trof de netten (1-1).

Vrasene nam de wedstrijd in de tweede helft steviger in handen en ging op zoek naar de voorsprong. Die kwam er in de 53' nadat Varewyck een voorzet van De Langhe in doel kon koppen (2-1). Een schot Van De Waele ging over en ook De Smedt kreeg zijn kopbal langs de overkant niet gekadreerd. De bezoekers kwamen opzetten en Vrasene zakte ineen. In de 77' kon Ponnet zich vrijdraaien maar zijn schot strandde op Van De Putte. Vrasene lag op de loer via de tegenaanval maar voerde deze niet efficiënt uit. In de 86' viel de gelijkmaker dan toch voor de bezoekers. Een vrije trap van Degrande werd door Van De Putte uit de kruising geranseld maar Cornelis was goed gevolgd om de rebound in doel te leggen (2-2).

Volgend weekend speelt KFC Vrasene de derby op het veld van KSK Kallo. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027502 ] seconds