72Went out: KFC Vrasene Thomas De Witte (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Middenvelder)
      47DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Jordy Wauters
      38Went out: KFC Vrasene Dieter Van Dooren (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Kevin Buydts (Verdediger)
      35Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Jordy Wauters
      31Went out: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Anas Sens (Middenvelder)

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn tweede driepunter van het seizoen in de wacht gesleept. Op het veld van FC Destelbergen ging het winnen met het kleinste verschil.

De eerste helft was één grote studieronde waarbij beide ploegen amper een noemenswaardige kans bijeen voetbalden. De thuisploeg stak de neus aan het venster na een snelle tegenaanval maar Robaeys kwam net te kort op een lage voorzet. Enkele minuten voor de rust ging De Langhe zijn kans na een combinatie met De Koning maar hij strandde op doelman Vispoel.

De tweede helft was amper op gang getrapt wanneer De Langhe met een knap doelpunt de score opende. Op aangeven van Hendrickx trapte hij de bal in de verste hoek in doel (0-1). Enkele minuten later moest doelman Vispoel zich reppen om een vrije trap van De Langhe vanonder de lat te tikken. Hoewel Destelbergen op achterstand stond kon het voor weinig gevaar zorgen. Feys ging zijn kans via een vrije trap maar Van De Putte tikte de bal naast doel. Vrasene ging op zoek naar een tweede doelpunt maar dat kwam er niet meer. De grootste kans was er nog voor de thuisploeg maar de vrije trap vanop de baklijn van Feys ging via de muur in hoekschop.

Vrasene behaalt zijn tweede overwinning van het seizoen en nestelt zich met 5 andere ploegen aan de kop van het klassement.

Volgend weekend komt SK Lochristi op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.031803 ] seconds