90DoelpuntenEendracht Verrebroek Doelpunten - E. Verrebroek
      78DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
      75DoelpuntenEendracht Verrebroek Doelpunten - E. Verrebroek
      70Went out: KFC Vrasene Jordy Wauters (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Kris Van Uytvange (Middenvelder)

Match summary
      KFC Vrasene heeft in de openingswedstrijd van de nieuwe competitie een zure nederlaag geleden op het veld van E. Verrebroek. Vrasene werkte in eerste instantie een late achterstand weg maar in de laatste minuut greep de thuisploeg de drie punten op een diefje. De beste kansen in de eerste helft waren voor Vrasene, maar de bal ging er niet in. In de 10' bezorgde Jonas Sinnaeve de bal tot bij De Koning, maar die trapte de bal tot twee maal toe op doelman Piessens. Een vrije trap van Jonas Sinnaeve ging voorlangs en een voorzet van Verbeke werd ontzet. Langs de overkant was de thuisploeg dicht bij een doelpunt maar de vrije trap van Van Den Bossche belandde op de lat. Vrasene probeerde naar het einde van de eerste helft de druk op te voeren maar scoren lukte niet. Een prima aanval in de 41' werd niet afgerond door De Koning, een schot van De Waele werd afgeblokt en een vrije schietkans van Verbeke belandde op Piessens. In de tweede helft ging het spel zienderogen achteruit en kregen beide ploegen weinig kansen. In de 48' werd een schot van De Waele vanuit de tweede lijn werd gepakt door Piessens. Een kwartier voor tijd viel een afgevallen bal in de voeten van Van Goethem, die de 1-0 op het scorebord trapte. De voorsprong was van korte duur want 3' later kopte De Koning de gelijkmaker tegen de touwen (1-1). Vrasene ging op zoek naar de winnende treffer en was er in de 83' heel dicht bij. Na een aflegger kon Joeri Sinnaeve vrij uithalen op doel, maar de bal spatte van dichtbij uiteen op de paal. 3' voor affluiten moest Janssens zich reppen om de bal aan de verste paal te ontzetten voor de voeten van Van Schevensteen. Net voor affluiten kon diezelfde Van Schevensteen zich alleen doorzetten en mocht Van Broeck de 2-1 eindstand in doel leggen.

Page load time: [ 0.032135 ] seconds