84Went out: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Stef Behiels (Verdediger)
      72Went out: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Sam Van Ransbeeck (Middenvelder)
      45DoelpuntenSK Lochristi Doelpunten - SK Lochristi
      44Gele kaartenSK Lochristi Gele kaarten - SK Lochristi
      40Rode kaartenKFC Vrasene Rode kaarten - KFC Vrasene
      11Gele kaartenSK Lochristi Gele kaarten - SK Lochristi

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van SK Lochristi. Vrasene was gretiger maar kreeg de bal niet in doel. De scheidsrechter strooide met gele kaarten als ware het opnieuw Pasen, waarna Vrasene al na 40' tot 10 man werd herleid. De thuisploeg opende de score via een vrije trap, en verzekerde de drie punten enkele minuten voor tijd.

De eerste kans voor Vrasene kwam er al na 2'. Meiresone gooide de bal voor doel maar de vrije kopkans van Van Osselaer ging over. Ook Keymolen kreeg zijn kopbal in de 23' niet binnen het kader. Net voor het halfuur haalde Joeri Sinnaeve uit met een laag schot, maar zijn poging ging net naast. In de 35' kreeg Vrasene dé kans om de score te openen. De Langhe trapte in eerste instantie over de bal na een voorzet van Jonas Sinnaeve, en de poging van Hendrickx ging via het been van doelman Viaene tegen de dwarsligger. Het eerste gevaar van de thuisploeg kwam er na 41' maar Van De Putte bracht redding op de kopbal van Van De Voorde. Enkele minuten voor de rust kreeg Hendrickx een tweede gele kaart waarna Vrasene tot 10 werd herleid. Net voor de rust kwam de thuisploeg op voorsprong nadat een vrije trap van Degrande rechtstreeks in doel ging.

In de tweede helft trok de thuisploeg met een man-meer situatie een dubbele verdedigingslinie op en liet Vrasene de betere kansen bijeen voetballen. Pogingen van De Langhe en Van Osselaer ging naast. Ook Joeri Sinnaeve werkte een open doelkans in de 68' naast doel. Idem voor De Langhe in de 71' op aangeven van Jonas Sinnaeve. Enkele minuten voor het einde loste Van De Putte een poging van Van De Voorde waarna de ingevallen Ramazan het pleit beslechte (0-2). Een pijnlijke nederlaag voor Vrasene maar wie de kansen niet afmaakt krijgt het deksel op de neus.
      Volgend weekend speelt KFC Vrasene de derby tegen E. Verrebroek. Voor de wedstrijd verzorgt KFC Vrasene een steakfestijn. Supporters op post!

Page load time: [ 0.020949 ] seconds