65Went out: KSK Lebbeke Ibrahim Kanteh Ndaw (Verdediger)
     Substituted: KSK Lebbeke Jorn Janssens (Verdediger)
    61DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    44DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    40DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    16DoelpuntenKSK Lebbeke Doelpunten - KSK Lebbeke
    12DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    10DoelpuntenKSK Lebbeke Doelpunten - KSK Lebbeke

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend KSK Lebbeke met ruime 5-2 cijfers geklopt. De bezoekers kwamen tot twee keer toe op voorsprong, maar nog voor de rust deelde Vrasene een stevige tik uit. In de tweede helft diepte Vrasene de score verder uit.

De bezoekers legden een hoog tempo op en kwamen al na 10' op voorsprong. Van De Putte redde in eerste instantie de poging van de alleen doorgebroken Abdeloihid, maar Verdoodt legde de 0-1 toch in doel. Vrasene reageerde en lukte 2' later de gelijkmaker. Na een snelle tegenaanval trapte De Koning de lage voorzet van De Ly in doel (1-1). In de 16' loste Van De Putte een vrije trap van Hanssens waarna de 1-2 op het scorebord stond. Enkele minuten later was Lebbeke opnieuw dicht bij een doelpunt, maar na een scrimmage ging de bal tegen de kruising. Toch was het Vrasene dat met een voorsprong de rust in trok. In de 40' verslikte doelman Sen zich nadat De Ly zich kon doorzetten, en uiteindelijk was het De Groof die de gelijkmaker in doel kon leggen (2-2). Net voor de rust gooide Hendrickx de bal voor doel waarna De Langhe de 3-2 ruststand in doel kopte.

In de tweede helft ging Lebbeke op zoek naar de gelijkmaker maar Vrasene loerde op de counter. In de 51' ging een kopbal van De Langhe net naast, maar 10' later was het toch raak voor Vrasene. De vrijstaande De Ly trapte de 4-2 overhoeks binnen. In de 69' ging De Koning zijn kans maar zijn gekruist schot ging voorlangs. 10' voor tijd werd Hendrickx alleen op doel gestuurd door De Koning waarna die de 5-2 eindstand op het scorebord zette. De Ly werd in de 81' nog alleen op doel gestuurd maar doelman Sen bracht redding. Volgend weekend trekt KFC Vrasene naar VV Straatje Stekene. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028151 ] seconds