73Went out: FC Juventus Schoonaarde Keith Cap (Verdediger)
     Substituted: FC Juventus Schoonaarde Gregory Clapdorp (Verdediger)
    72DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    70DoelpuntenFC Juventus Schoonaarde Doelpunten - Schoonaarde
    70Went out: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    46Went out: KFC Vrasene Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Thibau Buytaert (Middenvelder)
    35Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    04DoelpuntenFC Juventus Schoonaarde Doelpunten - Schoonaarde

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen Juventus Schoonaarde. In een zwakke partij kwamen de bezoekers al snel op voorsprong. In de tweede helft verdubbelden ze de score maar kort voor affluiten werd het toch nog even spannend.

Het eerste gevaar van de bezoekers was direct raak. Na slecht ontzetten bij Vrasene kon Boone de 0-1 binnenleggen. Langs de overkant kreeg Hendrickx een mooie schietkans maar zijn poging werd afgeblokt. Op het halfuur mocht De Loose vrij op doel koppen maar de bal ging voorlangs. Net voor de rust had De Langhe een prima solo in huis maar uiteindelijk strandde zijn schot op de voeten van doelman Bracke.

Ook in de tweede helft deelden de bezoekers gevaarlijke prikken uit. Een schot van Boone vloog over doel maar in de 70' was het wel raak. Een lage corner van Eeckhoudt werd na een ingestuurd nummertje door Boone in doel gelegd (0-2). In de 82' kon De Koning een voorzet nog richting doel deviëren maar de bal belandde tegen de staak. In diezelfde minuut loste doelman Bracke een voorzet van Van Osselaer waarna De Koning de aansluitingstreffer lukte
    (1-2). Vrasene probeerde nog een eindoffensief op poten te zetten maar de stand bleef ongewijzigd.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van leider KVV Laarne-Kalken.