82Went out: KFC Vrasene Sam Gijsbrechts (Aanvaller)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    76DoelpuntenRangers Opdorp Doelpunten - R. Opdorp
    75Went out: Rangers Opdorp Keith Cap (Verdediger)
     Substituted: Rangers Opdorp Jorn Janssens (Verdediger)
    60DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    54Gele kaartenRangers Opdorp Gele kaarten - R. Opdorp
    37DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    30DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft na de winst op E. Verrbroek opnieuw kunnen aanknopen met een overwinning. Thuis versloeg het Rangers Opdorp met 3-1. Bij de rust stond Vrasene nog gevleid op voorsprong, maar in de tweede helft trok Vrasene het laken naar zich toe.

Het openingskwartier was voor de bezoekers. In de 3' verstuurde Baetens een voorzet naar Jan Claessens, maar die kopte over. 3' later verscheen Van Steenhuyzen alleen voor doel, maar nadat hij doelman Van De Putte had uitgekapt werd de bal voor de lijn gered. Na 10' haalde Diasson uit maar zijn schot vloog van dichtbij naast. De eerste poging van Vrasene kwam er na 13'. Meiresone had een goede actie in de voeten maar uiteindelijk ging zijn schot over doel. Niet veel later moest doelman De Boeck zich reppen op een lange vrije trap van Hendrickx. Op het halfuur zag diezelfde Hendrickx zijn poging op doelman De Boeck belanden, maar De Langhe stond klaar aan de tweede paal om de 1-0 in doel te leggen. 7' later moest De Boeck zich opnieuw reppen op de poging van Van Osselaer, maar in de daaropvolgende hoekschop kon Vrasene toch scoren. Van Osselaer vond het hoofd van Joeri Sinnaeve, die op zijn beurt de score kon verdubbelen (2-0).

Ook in de tweede helft kwamen de beste kansen van Vrasene. Na 5' mocht Hendrickx op doel afgaan maar zijn poging strandde op De Boeck. 4' later zette De Groof de bal voor na een snel genomen vrije trap, maar de kopbal van De Koning ging van dichtbij over doel. In de 60' verstuurde Joeri Sinnaeve een lange voorzet tot bij De Groof die de 3-0 in doel legde. Langs de overkant loste Van De Putte een poging van De Meersman, maar de rebound van Jan Claessens strandde in het zjinet. Opdorp lukte in de 76' nog de eerredder nadat De Meersman een lange vrije trap met het hoofd in doel verlengde (3-1). Ook Ogab mocht zijn kans nog wagen in de 83', maar uiteindelijk ging zijn poging tegen de staak.
    Vrasene eindigt zo de heenronde op de 7e plaats met 23 punten. Volgend weekend komt KSVE Bazel op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.016083 ] seconds