82Went out: KFC Vrasene Kjell Buyle Huybrecht (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Jens De Backer (Verdediger)
      65DoelpuntenEendracht Verrebroek Doelpunten - E. Verrebroek
      65Rode kaartenKFC Vrasene Rode kaarten - KFC Vrasene
      22DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      14DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend de derby op het veld van Eendracht Verrebroek met 1-2 gewonnen. Vrasene nam in de eerste helft gemakkelijk afstand van de thuisploeg, maar toen het in de tweede helft met 10 man verder moest werd het nog even spannend.

Het eerste gevaar kwam er na 4' maar het schot van Hendrickx ging over doel. Na 12' rolde De Langhe de ganse linkerflank op, maar uiteindelijk kon niemand zijn lage voorzet in doel leggen. Op het kwartier haalde Van Osselaer uit met een schot uit de draai, maar doelman Lievens bracht redding. In diezelfde fase viel de bal in de voeten van Meiresone, die met een streep de 0-1 binnentrapte. In de 22' kon Vrasene de score verdubbelen nadat Joeri Sinnaeve een lange vrije trap in doel verlengde (0-2). Langs de overkant haalde Van Den Bossche uit op doel, maar zijn streep ging net naast. Net voor de rust ging De Langhe zijn kans, maar zijn schot werd door Lievens in hoekschop gewerkt.

In de tweede helft kwam Vrasene iets minder fris uit de kleedkamers, maar toch kon de thuisploeg weinig weerwerk bieden. In de 60' zette Vrasene een counter op poten maar uiteindelijk trapte Van Osselaer de bal in het zijnet. 2' later opnieuw een tegenaanval van Vrasene maar deze keer was het schot van De Koning te zwak. Van Schevensteen kon zich in de 65' doorzetten waardoor Joeri Sinnaeve aan de noodrem moest trekken. Een strafschop en rode kaart waren het logische gevolg. Audenaert zette zich achter de bal en trapte de aansluitingstreffer tegen de touwen (1-2). Vrasene begon zenuwachtiger te spelen maar toch kreeg de thuisploeg geen uitgespeelde kansen meer. Vrasene ging zijn kans met nog enkele snelle tegenaanvallen, maar geen van beide ploegen kon nog scoren.
      Volgend weekend speelt Vrasene zijn laatste heenwedstrijd thuis tegen Rangers Opdorp. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027094 ] seconds