90DoelpuntenSK Lochristi Doelpunten - SK Lochristi
    84Went out: SK Lochristi Jorn Janssens (Verdediger)
     Substituted: SK Lochristi Jens De Backer (Verdediger)
    81DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Nilay Symoens
    75Went out: KFC Vrasene Gregory Clapdorp (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Lars De Caluwaert (Verdediger)
    70Rode kaartenSK Lochristi Rode kaarten - SK Lochristi
    67DoelpuntenSK Lochristi Doelpunten - SK Lochristi
    66Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    45Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Thibau Buytaert

KFC Vrasene heeft na het verlies tegen VVS Stekene opnieuw geen punten kunnen pakken tegen SK Lochristi. Hoewel de bezoekers weinig kansen bijeen speelden werkten ze af tegen 100%.

In de eerste helft noteerden we slechts twee noemenswaardige kansen. In de 24' waagde Jonas Sinnaeve zijn kans, maar zijn poging ging naast. In de 37' zette diezelfde Jonas Sinnaeve de bal laag voor, maar niemand kon de bal in doel tikken.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar het openingsdoelpunt. Al na 2' zag Hendrickx een verre vrije trap tegen de binnenkant van de staak belanden. Niet veel later probeerde Hendrickx het opnieuw, maar nu werd zijn laag schot gepakt door doelman Bracke. In de 59' ging Van Osselaer zijn kans met een lobbal maar die ging over doel. Het waren daarentegen de bezoekers die hun eerste kans van de wedstrijd wel binnentrapten. Een vrije trap kwam in de kluts, waarna Corenlis de 0-1 in doel trapte. Diezelfde Cornelis kreeg een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart na protest, waarna zijn ploeg met 10 verder moest. Vrasene reageerde via Van Osselaer maar die trapte de bal in de 77' van zeer dichtbij over doel. 10' voor het einde lukte het dan toch voor Van Osselaer toen hij de bal staalhard in de winkelhaak trapte (1-1). De Langhe probeerde nog tot twee keer toe om de overwinning binnen te halen, maar het waren daarentegen de bezoekers die in de 90' de drie punten afsnoepten. Na een snelle counter kon de ingevallen Van De Velde de bal over Van De Putte in doel leggen (1-2). Een nederlaag met een zure nasmaak dus.
    Volgend weekend trekt Vrasene voor de laatste wedstrijd van de heenronde naar de buren uit Verrebroek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.024939 ] seconds