85Went out: Avanti Stekene Jens De Backer (Verdediger)
     Substituted: Avanti Stekene Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
    75DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    65Went out: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    47Gele kaartenAvanti Stekene Gele kaarten - Av. Stekene
    44DoelpuntenAvanti Stekene Doelpunten - Av. Stekene
    42Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    42Gele kaartenAvanti Stekene Gele kaarten - Av. Stekene

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen hekkensluiter VV Straatje Stekene. In een weinig hoogstaande wedstrijd kwamen de bezoekers net voor de rust op voorsprong. Na de rust kregen beide ploegen elk een strafschop, en ging Stekene met de drie punten lopen.

Het eerste gevaar in de eerste helft kwam van de bezoekers. Een schot van Coppieters werd in eerste instantie afgeblokt, en de rebound van Van Hecke werd gepareerd door Van De Putte. Langs de overkant haalde Hendrickx uit op doel, maar zijn afgeweken schot viel op de dwarsligger. In de 38' kreeg De Langhe een uitgelezen kans om de score te openen, maar zijn kopbal op een voorzet van Van Osselaer ging nipt naast. Het waren daarentegen de bezoekers die net voor de rust via een kopbaldoelpunt van Van Hecke op voorsprong kwamen (0-1).

Ook in de tweede helft voetbalden beide ploegen weinig uitgespeelde kansen bijeen. De eerste dreiging kwam van Van Osselaer, maar zijn schot ging naast. In de 73' ging De Groof zijn kans, maar doelman Van Bunder ranselde het schot uit doel. Een kwartier voor tijd kreeg Vrasene een strafschop na een duwfout, en deze werd omgezet door De Koning (1-1). Aan de overkant kreeg De Wilde een uitgelezen kans om de bal aan de tweede paal in doel te trappen, maar Van De Putte redde een gemaakt doelpunt. Toch konden de bezoekers 2' voor affluiten het touw nog naar zich toetrekken nadat ook zij een strafschop kregen. Van Herrewege zette zich achter de bal en zette de 1-2 eindstand op het scorebord. Vrasene eindigde de wedstrijd nog met 10 nadat Van De Putte vroegtijdig mocht gaan douchen wegens commentaar.
    Volgend weekend komt SK Lochristi op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.023455 ] seconds