81Went out: KFC Vrasene Kjell Buyle Huybrecht (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Sam Van Ransbeeck (Middenvelder)
    80DoelpuntenKFC Moerbeke Doelpunten - KFC Moerbeke
    73DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    58Went out: KFC Vrasene Yannick Prijcker (Aanvaller)
     Substituted: KFC Vrasene Keith Cap (Verdediger)
    57Gele kaartenKFC Moerbeke Gele kaarten - KFC Moerbeke
    55Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    53DoelpuntenKFC Moerbeke Doelpunten - KFC Moerbeke
    38DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend in extremis drie punten kunnen pakken op het veld van KFC Moerbeke. Voetballend had Vrasene gedurende de ganse wedstrijd de bovenhand. De bezoekers moesten het hebben van hun fysieke kracht en lengte. In de 90' kon de ingevallen Boons de verdiende 2-3 eindstand in doel koppen.

Vrasene nam vanaf het begin de bovenhand maar echte doelrijpe kansen kwamen er niet. De thuisploeg kwam daarentegen in de eerste helft niet verder dan het wegkeilen van de bal. Het eerste wapenfeit kwam van De Langhe maar zijn poging ging naast. In de 21' gooide Jonas Sinnaeve de bal in het pak via een vrije trap, maar uiteindelijk ging de bal nipt voorlangs. Net voor het halfuur haalde De Koning uit met een pegel op doel, maar doelman Cerpentier werkte de bal in hoekschop. Diezelfde hoekschop belandde op het hoofd van De Jonghe, maar zijn poging belandde over doel. In de 36' kreeg Somers een uitstekende kans om de score te openen na mistasten in de Vrasense verdediging, maar Heungens redde de meubelen. In de 38' lukte het Vrasene toch om de score te openen nadat een vrije trap van Jonas Sinnaeve rechtstreeks in doel belandde (0-1).

De eerste kans in de tweede helft was voor De Jonghe, maar nadat die zich kon doorzetten belandde zijn schot op Cerpentier. Ook Jonas Sinnaeve zag zijn poging nipt voorlangs vliegen. Naarmate de tweede helft vorderde werd de thuisploeg gevaarlijker, en dit door fysieke kracht en hoge ballen. In de 53' viel de bal in de voeten van De Smet die de 1-1 gelijkmaker in doel trapte. Vrasene reageerde via een kopbal van De Langhe, maar die spatte uiteen op de staak. In de 70' kon De Pau op doel koppen, maar hij kreeg zijn poging niet gekadreerd. 2' later bracht Cerpentier redding op een harde vrije trap van De Koning, maar een minuut later moest hij zich toch gewonnen geven. Joris zette de bal voor tot aan de eerste paal, waar De Langhe de bal in een tijd in doel tikte (1-2). Niet veel later loste Cerpentier een vrije trap van Meiresone, maar niemand was gevolgd om de score verder uit te diepen. Het was daarentegen de thuisploeg die in de 80' alweer op gelijke hoogte kwam. Een afgevallen bal belandde in de voeten van Somers, die knap afwerkte (2-2). 4' later zag Moerbeke een doelpunt afgekeurd worden, en in het tumult kreeg De Pau zijn tweede gele kaart onder de neus geduwd. Vrasene leek op weg naar zijn vijfde gelijkspel op rij, maar in de 90' kwam dan toch het verlossende doelpunt. Een vrije trap van Meiresone werd door Boons in doel verlengd (2-3). De wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut, maar uiteindelijk gaat de ploeg die probeerde te voetballen naar huis met de drie punten.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene uitzonderlijk op zondag, en komt KFC Robur Moerzeke op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030088 ] seconds