81Went out: KFC Vrasene Thibau Buytaert (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Lennert Boey (Middenvelder)
    74Went out: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Yannick Prijcker (Verdediger)
    68Went out: KFC Vrasene Gregory Clapdorp (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    54DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    38Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Thibau Buytaert
    30DoelpuntenSparta Waasmunster Doelpunten - Sp. Waasmunster

KFC Vrasene heeft dit weekend geen overwinning kunnen boeken tegen rode lantaarn Sparta Waasmunster. Hoewel Vrasene de toon aangaf lag het spelniveau behoorlijk laag. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong na een counter, maar in de tweede helft kopte De Langhe de gelijkmaker binnen.

Het slechte veld maakte voetballen moeilijk, waardoor het spel van beide ploegen erg slordig was. Vrasene probeerde vanaf de start de bal op te eisen, maar na een studieronde van een kwartier was de eerste poging op doel van Waasmunster. Een schot van Welvaert werd gered door Heungens. Langs de overkant zag De Ly zijn schot naast doel belanden. In de 25' kon Meiresone op doel koppen, maar doelman De Beule kon de bal nog net voorlangs tikken. Ook op de poging van Van Osselaer bracht De Beule redding. Waasmunster leek weinig klaar te kunnen spelen maar kwam op het halfuur toch op voorsprong. Na balverlies zetten zij een snelle counter op poten, waarna Andries de 1-0 simpel in doel kon leggen. 5' later werd het weer even warm voor het Vrasense doel wanneer een vrije trap van Waasmunster door het pak net naast doel belandde.

Na de rust moest Vrasene op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er al vlug. Eerst moest De Beule nog een voorzet van Hendrickx vanonder de lat tikken, maar in de 54' was het toch prijs voor Vrasene. Na een knappe voorzet van De Ly kopte De Langhe de gelijkmaker tegen de touwen (1-1). In de 66' was ook Sinnaeve dicht bij een doelpunt, maar zijn kopbal ging voorlangs. De grootste kans in de wedstrijd was nog voor de thuisploeg, maar nadat Andries alleen op doel mocht gaan redde Heungens de meubelen.
    Volgend weekend komt HO Kalken op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.033254 ] seconds