84DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Samir Cheikh
    62Went out: KFC Vrasene Samir Cheikh (Doelman)
     Substituted: KFC Vrasene Frederik Bettens (Doelman)
    48Went out: KFC Vrasene Gregory Clapdorp (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    14Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    10DoelpuntenKVV Laarne-Kalken Doelpunten - Laarne-Kalken

KFC Vrasene heeft dit weekend een punt kunnen pakken tegen het ambitieuze KVV Laarne-Kalken. De bezoekers startten furieus en kwamen na 10' op voorsprong, maar in de tweede helft vocht Vrasene terug en lukte het nog de gelijkmaker.

De eerste kans voor de bezoekers kwam er na 8', maar het schot van Foket ging naast doel. De minuut glipte Vermeeren door de buitenspelval en nadat hij contact zocht met Van De Putte kreeg Laarne-Kalken een strafschop. Van Wingen twijfelde niet en zette zijn ploeg op voorsprong (0-1). In de 11' ging Van Wingen opnieuw zijn kans maar zijn stiftbal belandde net naast doel. Langs de overkant dook De Jonghe het strafschopgebied in maar Browaeys was alert. Na 23' nam Foket de bal op de slof na aangeven van De Coen, maar Van De Putte had een knappe redding in huis. In de 36' kwam Vrasene dicht bij de gelijkmaker maar de vrije trap van De Koning spatte uiteen op de dwarsligger.

Ook in de tweede helft startten de bezoekers fel, maar Vrasene vocht terug. In de 50' had Van De Putte een prima redding in huis op de poging van Foket. Niet veel later mocht Foket het opnieuw proberen maar ook nu kreeg hij de bal niet voorbij Van De Putte. Langs de overkant ging Van Osselaer zijn kans, maar de ingevallen Fiers redde met de vuisten. In de 67' kon De Langhe zich doorzetten maar Fiers haalde de bal uit de voeten. Een kwartier voor tijd mocht De Koning opnieuw zijn kans wagen via vrije trap, maar ook nu vloog de bal tegen de lat. Een minuut later bracht Fiers nog redding op een schot van Van Osselaer, maar 6' voor tijd kon Vrasene toch nog de gelijkmaker scoren. Een kopbal van De Ly leek voorlangs te gaan, maar de ingevallen Keymolen vlamde de bal in het dak van het doel (1-1). Uiteindelijk eindigde Laarne-Kalken de wedstrijd met 10 nadat Ben Achmed werd uitgesloten voor natrappen.
    Volgend weekend trekken we naar Sparta Waasmunster. Supporters op post!

Page load time: [ 0.019687 ] seconds